Done For You Affiliate Websites

Done For You Affiliate Machine Mockup

Wij bouwen contentrijke, kant-en-klare affiliate websites, Die exclusief Zijn ontworpen Om Te ranken in Google en converteren

✔️ Perfect voor beginners

Deze dienst is perfect voor beginners die moeite hebben met het schrijven van content en de technische aspecten. Wij nemen dit volledig voor je uit handen.

✔️ Bouw aan jouw Portfolio

Deze dienst is overigens ook perfect voor investeerders die het aantal inkomstenbronnen willen vergroten door affiliate websites te beheren. Bouw aan een imperium!

Mijn naam is Giorgio en ik wil je graag meer vertellen over de ‘Done-For-You affiliate websites’-dienst die ik aanbied tegen een geweldige prijs. 

Dit is een speciale service voor hen die niet weken of soms wel maanden willen besteden aan het opzetten van hun eigen affiliate website.

Wij doen alles, inclusief de niche, het zoekwoordenonderzoek, website design, het schrijven van content en optimaliseren voor zowel zoekmachines als het omturnen tot klanten. Daarnaast zorgen we voor goede on-page SEO, zodat je je kansen drastisch vergroot om jouw nieuwe website te laten ranken in Google en andere zoekmachines.  

Als dit je interessant klinkt, blijf lezen…

Er is een goede mogelijkheid dat je op deze pagina bent vanwege de volgende redenen:

 • Je trekt je haren uit je hoofd omdat je maar niet de code kunt kraken om online geld te verdienen met affiliate marketing.
 • Je hebt een hekel aan het maken van content en wilt graag dat een team van ervaren schrijvers dit werk voor jou doet.
 • Je wilt geen tijd steken in het leren van affiliate marketing met mijn cursus en prefereert dat wij de site voor je bouwen. 
 • Wellicht ben je hier omdat een van onze klanten ons heeft aanbevolen.

Ik snap het volledig.

Het creëren van websites kan behoorlijk wat werk kosten en als je een complete beginner bent en het 100% zelf wil doen, kan het je maanden duren voordat je een goedlopende site hebt staan.

Wat dacht je van de gedachte die je continu zult hebben of je het wel goed doet, of dat je je zorgen maakt over de algoritmeupdates van Google en je website in de zoekresultaten ineens niet meer te vinden is.

Ik ken alle pijn en struggles. 

Ik heb dat ook allemaal meegemaakt en het is geen fijn gevoel. 

Mijn cursus leert je ook alles wat je moet weten over affiliate marketing en hoe je een winstgevende affiliate marketing business bouwt.

Alleen is het zo dat niet iedereen de vaardigheden en de kennis wil leren, maar wel de vruchten ervan willen plukken.

“Niet iedereen wil leren vissen, maar wel elke dag een vis krijgen.” 

Dat is ook prima. Voor hen is deze dienst perfect geschikt.

Door de jaren heen hebben we ons verdiept in affiliate marketing en meerdere sites opgezet, dus we weten wat werkt en wat niet. We hebben meerdere stormen van Google-updates overleefd en blijven altijd bij met alle veranderingen die worden doorgevoerd. Dus hebben we een systeem ontwikkeld dat focust op wat wel werkt.

Dat is wat we je nu aanbieden. 

Een done-for-you affiliate website-dienst die compleet hands-off en stressvrij is voor jou.

Op deze manier kan jij je focussen op de dingen die je leuk vindt om te doen.

Laten we een kijkje nemen wat je kunt verwachten

Je krijgt niet alleen een op maat gemaakte affiliate website, maar je wordt ook onderdeel van de familie!
Dit is wat wij je aanbieden.

Jarenlange Ervaring Met Affiliate Websites
We hebben veel affiliate websites gebouwd en weten precies wat wel en niet werkt middels jarenlange ‘trial and error’.

Done-For-You Niche & Zoekwoordenonderzoek 
We kiezen zorgvuldig zoekwoorden, zodat jouw website een goede kans heeeft om te ranken zonder honderden backlinks te verkrijgen. We sturen je een lijst met zoekwoorden en een structuur voor jouw website, die natuurlijk altijd kan worden aangepast naar jouw eigen wensen. 

Premium Thema Dat Past Bij Jouw Niche
We maken geen gebruik van een gratis WordPress thema, maar we ontwikkelen websites die zorgen voor een goede gebruikerservaring voor jouw bezoekers. We maken gebruik van premium thema’s en passen ze zodanig aan dat het bij jouw niche past!

Logo Design En Branding
Onze logo designer maakt de mooiste designs toffe logo’s. Hij zorgt ervoor dat ze echt uitblinken. 

On-Page SEO Gereed
Elke pagina zal worden geoptimaliseerd voor zoekmachines. We dragen zorg voor o.a. de meta-titels, meta-beschrijvingen en interlinken. Hierdoor zal jouw website ranken met minimale inspanning. 

Jouw Affiliate Links Worden Toegevoegd
Je kunt het natuurlijk ook zelf doen, maar wij bieden je de optie om jouw affiliate links strategisch in banners, tekstlinks en knoppen te plaatsen. 

Jouw Eigen Projectmanager
Om de zaken georganiseerd te houden en de ondersteuning te bieden die je verdient, kennen we je een eigen projectmanager toe. We zijn altijd beschikbaar om te helpen. 

STOP! Lees dit eerst voordat je verdergaat…

Voordat je verder scrollt, wil ik je bewust maken van een aantal dingen.

We zijn niet van die personen die valse claims maken of die je de droom proberen te verkopen dat je binnen een dag succesvol bent, een lamborghini rijdt of luxe vakanties kunt boeken.

Hier is de ijskoude waarheid…

❌ Onze affiliate websites kunnen in potentie een paar duizend euro per maand genereren. Echter, we kunnen niet garanderen dat je inkomsten gaat verdienen. Als je ooit een dienst bent tegengekomen die je garandeert dat je €X.XXX per maand gaat genereren, wees dan erg op je hoede.

❌ Dit is een done-for-you affiliate website-dienst, NIET een done-for-you marketingdienst. We zoeken zorgvuldig simpel te ranken zoekwoorden voor je en optimaliseren jouw website dusdanig dat het zou moeten ranken. Maar we raden aan om je website nog steeds te promoten via social media en backlinks te bouwen die je helpen om bezoekers naar je website te krijgen, terwijl Google de juiste positie voor je bepaalt.

❌ We doen al het technische en ‘tijdrovende’ werk voor je, maar je dient nog steeds 30 minuten tot een uur per week te spenderen aan het bijhouden van jouw website. Denk aan het updaten van plugins of reageren op reacties van lezers, om echt alles uit de dienst te halen.

 

Top! Je leest nog steeds! Dit zegt mij drie dingen: 

 1. Je begrijpt dat het geen ‘get-rich-quick-scheme’ is en je bent serieus over het bouwen van een lange termijn business.
 2. Je snapt dat met elke onderneming er risico’s aan verbonden zitten. 
 3. Je bent bereid om aan marketing te doen of denkt erover na om het helemaal uit te besteden. 

Affiliate Marketing | Een Van De Beste Manieren Om Online Geld Te Verdienen 

Affiliate marketing is een geweldig businessmodel. Het is een win-win-win voor jou, het bedrijf waarvan je producten aanbeveelt en het is ook een win voor jouw bezoekers en potentiële klanten. 

Bovendien is het een extreem lucratief businessmodel, nu er miljarden euro’s worden verdiend door affiliates elk jaar. 

Dat is wellicht ook de reden dat je hier bent. Je wilt een stukje van de taart, toch?

Met slechts één affiliate website is er een enorme potentie als je er verkeer naartoe kunt krijgen. 

Toon de juiste producten of diensten aan de juiste mensen en het maken van commissies is een eitje!

Er zijn mensen die meer dan €10.000 per maand verdienen met een kleine affiliate website, en het coolste is, nadat het harde werk erop zit, zijn deze sites erg makkelijk om te onderhouden en kunnen erg passief zijn. 

Zo heeft mijn partner nog niet zo lang geleden een website verkocht voor iets meer dan €128.000 en die site bevatte slechts 22 artikelen. 

De website die we voor jou gaan bouwen, zal natuurlijk meer content hebben.

Nu kan ik je logischerwijs niet beloven of garanderen dat je €10.000+ per maand zal genereren of jouw website verkopen voor meer dan een ton, maar de websites die we bouwen zullen je zeker een voorsprong geven en je HEEL VEEL tijd besparen.

Affiliate marketing is mijn favoriete manier om een inkomen te genereren. Het is mijn meest winstgevende inkomstenbron waarmee ik geld verdien terwijl ik slaap, op vakantie ben of gewoon relax met mijn familie of vrienden, zonder dat een baas me vertelt wat ik allemaal moet doen. 

Skeptisch? Geen probleem…

Je vraagt je misschien af: gaat dit mij wel geld opleveren?

En dat is een terechte vraag.

Ik begrijp je volledig en het zou heel gek zijn als je die gedachte niet zou hebben. Maar hier is mijn belofte aan jouw. 

Ik kan niet garanderen dat je minimaal een euro zal verdienen (hoewel dat zeer zeldzaam zou zijn). Echter, wij zullen wel alles wat we kunnen om jouw nieuwe affiliate website een succes te laten worden. 

Ook zullen we in geen miljoen jaar onze reputatie op het spel zetten. Dat is het simpelweg niet waard. 

We creëren letterlijk jouw site alsof het onze is!

Als je me ook langer dan vandaag kent, weet je dat ik er altijd ben om anderen te helpen.

Ik zou zeggen: bekijk mijn done-for-you affiliate website pakket hieronder.

Je zou kunnen stellen dat het een ‘business-in-the-box’ is.

We Staan Klaar Om Voor Jou Aan De Slag Te Kunnen!

Het is tijd om achterover te leunen, te relaxen en ons het werk voor je te verrichten.

 • Geen late nachten meer waarbij je probeert om alles zelf te doen.
 • Geen frustraties meer door technische problemen, waar je niet uitkomt. 
 • Geen uren besteden aan het schrijven van content.
 • Jouw affiliate website wordt gebouwd door mij en mijn team met meer dan 10 jaar ervaring!

Je vindt dit nergens voor deze prijs.

Sterker nog, ik heb een marketingbureau waarbij we ook websites bouwen. Daarvoor kan je denken aan alleen al €2.000 voor de website. De 36.000 woorden aan content,  SEO-optimalisatie etc. zijn nog niet eens meegerekend. 

BETA-Programma

Op dit moment zijn we bezig met het beta-programma. Dit houdt in dat we een veel lagere prijs aanbieden. Zodra het beta-programma vol zit en de resultaten zijn positief. Gaat direct de prijs omhoog. 

Extreem betaalbare prijzen | No Nonsense

Een kant-en-klare affiliate website voor jou!

Er zijn deze maand nog maar 2 plekken beschikbaar

WAT JE KUNT VERWACHTEN NA DE AANKOOP:

➡️ Introductie: Zodra je de dienst hebt afgenomen, zullen we contact met je opnemen e-mail. Geef ons ongeveer 24 uur de tijd om je te benaderen.

➡️ Niche & Zoekwoordenonderzoek: Vervolgens beginnen we met het onderzoeksproces waarbij we gebruikmaken van geavanceerde SEO hulpmiddelen om zoekwoorden te vinden die makkelijk en realistisch zijn om voor te ranken.

➡️ De Website Bouwen: We zetten zorgvuldig de website op door een premium thema te gebruiken dat is goed past bij de gekozen niche. Dit zal ook nog aangepast worden, zodat jouw bezoekers zich goed zullen voelen. 

➡️ Professioneel Logo: Onze top designer die al 4 jaar goed werkt aflevert, zal het juiste logo maken voor jouw site.

➡️ Plugins: Alle relevante plugins worden geïnstalleerd. We structureren de website zodanig dat het erg makkelijk is voor Google en andere zoekmachines om te doorzoeken en te begrijpen waar jouw site over gaat.

➡️ Content: Zodra de website is opgezet, beginnen we met het schrijven van content om de lezer te helpen en over te halen om de producten/diensten in kwestie aan te schaffen. Je ontvangt 36.000+ woorden aan content, wat voldoende is voor zoekmachines om jouw website serieus te nemen. 

➡️ Optimalisatie: Als alle content is geschreven, optimaliseren we elke pagina, zodat het compleet is geoptimaliseerd voor zowel de lezer als de zoekmachines. 

Dit is bijvoorbeeld hoe de content eruit zal kunnen zien
voor ons 36k DFY Affiliate Website-pakket:

☑️ 3 x 3000 woorden productreviews
☑️ 3 x 3000 woorden top-X-artikelen
☑️ 2 x 2500 woorden artikelen
☑️ 2 x 2000 woord product vs product pagina
☑️ 4 x artikelen van 1500 woorden
☑️ 3 x artikelen van 1000 woorden
☑️ 1 x 800 woorden homepage
☑️ 1 x 400 woorden over ons pagina
☑️ 1 x 250 woorden contactpagina
☑️ 1 privacypagina

Let op: dit kan natuurlijk naar jouw eigen wensen worden aangepast. We zijn erg flexibel en dit is slechts een voorbeeld. We doen onderzoek naar de top 10 van Google voor jouw zoekwoorden om dan te bekijken wat het gemiddelde aantal worden is op elke website. We schrijven dan of hetzelfde aantal woorden of zelfs meer dan de concurrentie.

Dat zijn 36000 woorden van content allemaal kant-en-klaar voor jou!

Je zal een complete niche website krijgen dat een zeer grote kans heeft om jou een inkomen te genereren. Kan je je voorstellen hoeveel tijd en energie dit je zult besparen… 

Klinkt behoorlijk goed he?

In 20 tot 30 dagen (kwalitatieve sites hebben tijd nodig) heb je een affiliate website die volledig is geoptimaliseerd om geld te genereren. Dus, zit achterover, ontspan en laat ons al het werk voor jou doen! 

Meest Gestelde Vragen

Het zal een Engelstalige website worden. Er zijn meer producten om te promoten en meer potentiële bezoekers.

Absoluut! We vragen normaal gesproken naar 3 niches waar je geïnteresseerd in bent en doen onderzoek welke het meest winstgevend is en het best bij jou past. Als je liever hebt dat wij een niche voor je kiezen, is dat ook mogelijk. 

Het voordeel van dit soort websites is dat het erg ‘hands-free’ is, dus je hoeft niet veel tijd te spenderen aan het onderhouden. Je zal hier gemiddeld korter dan een uur per week mee bezig zijn. 

Let op: Dit is een done-for-you affiliate website-dienst, niet een done-for-you- marketingdienst. Je zal nog steeds je website moeten promoten als je snellere resultaten wilt zien. 

De kosten voor een domeinnaam en hosting zijn niet inbegrepen (ongeveer €60 p.j.). Deze zijn voor jouw rekening. 

Als je hier hulp mee nodig hebt, staan we graag voor je klaar. Optionele kosten zijn kosten met betrekking tot het uitbesteden van ‘link building’ en meer content creatie.  

Zeker! Als je nog vragen hebt of hulp met het promoten, helpen we je graag op weg. Daarnaast zijn we ook benieuwd hoe de resultaten zijn. 

Dat is zeker mogelijk. Als je zelfverzekerd genoeg bent en je eigen contentplan hebt, denken we met je mee. 

We kunnen meerdere soorten methoden implementeren. Denk aan Adsense, Clickbank, Commission Junction, Amazon.

Wat je maar graag zou willen en wat goed bij jouw niche past. Soms vinden we een aantal opties binnen jouw niche die je kunt inzetten. Sommige bedrijven hebben een apart affiliateprogramma bijvoorbeeld.

Dit is waarschijnlijk de meest belangrijke vraag. Toch? Ik zou me dat ook afvragen als ik jou was. 

Het hangt van veel factoren af, bijvoorbeeld jouw niche, producten die je promoot, het affiliateprogramma dat je gebruikt, de tijd en energie die je erin steekt etc.

Wettelijk gezien, kan ik je niet garanderen dat je er geld mee gaat verdienen, maar we doen er alles aan om jouw site te optimaliseren voor verkopen. 

​De websites zijn gedesigned om geld te verdienen en kunnen je tussen de €500 tot €5000 per maand opleveren. Als je meer tijd spendeert aan je website en het continu laat groeien, dan is het mogelijk dat je zelfs meer dan dit gaat verdienen.

Als de website na 6 maanden slecht presteert, bekijken we de gehele site om te onderzoeken welke verbeteringen nog toegepast kunnen worden om het te optimaliseren voor meer verkeer en verkopen. 

Die optie is op dit moment niet mogelijk. 

Goede vraag! Allereerst, we hebben zelf ook meerdere affiliate websites op dit moment lopen. Het is niet dat we zelf niks met affiliate marketing doen. Ten tweede, wat is er mis mee om anderen te helpen om ook hun inkomsten te laten groeien? We werken vanuit het principe dat als je anderen helpt om hun doelen te behalen, jij uiteindelijk ook je eigen doelen zult verwezenlijken.

Heb Je Nog Meer Vragen Of Heb Je Interesse In Onze Dienst?

Voel je vrij om ons een bericht te sturen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Restitutiebeleid

Let op: We kunnen je geen restitutie bieden vanwege de tijd en het geld dat we investeren in jouw website. We kunnen je niet garanderen dat je geld gaat verdienen en kunnen niet de rankposities van Google voorspellen. We beloven dat we alles in onze macht zullen doen om het wel te bewerkstelligen. Nogmaals, we kunnen niks beloven en als mensen dat wel zouden doen, vermijd ze direct. 

Close Menu