Hoe Verdien Je Een Miljoen? Dit Is De Beste Manier

Hoe Verdien Je Een Miljoen? Dit Is De Beste Manier

Zo nu en dan bezoek ik de website Quora, om te bekijken of er een aantal vragen worden gesteld die ik kan beantwoorden.

Voor hen die niet weten wat Quora is, Quora is een vraag en antwoord site, waarbij iedereen zijn of haar vraag kan stellen en ook iedereen deze kan beantwoorden. In Nederland is de website nog niet zo populair, maar dit begint langzaam te veranderen.

Ik scrollde naar beneden en op een gegeven moment viel mijn oog op een bepaalde vraag.

quora vraag miljonair

Deze persoon heeft €4600 en vroeg zich af hoe hij het snelst hier een miljoen van kan maken.

Ik ken deze persoon verder niet, maar ik herkende mijn ‘vroegere ik’ wel een beetje.

In de films zijn miljonairs altijd de stoere gasten en het verdienen van een miljoen lijkt voor velen een symbool te zijn voor succes.

Op een gegeven moment word je ouder (niet zo heel oud overigens, 26 jaar op het moment van schrijven) en besef je dat dit natuurlijk niet zo is.

Daarnaast viel mij ook op dat deze persoon ‘snel’ een miljoen wil verdienen. Gezien de huidige tijd dat alles in stroomversnelling dient te gaan, snap ik deze gedachte wel.

Niemand wil lang wachten totdat hij kan genieten om al het geld uit te geven. Maar toch is dat natuurlijk ook een beetje zorgelijk. Niet alles wat snel komt, is goed. Zeker wat betreft het verdienen van veel geld of het opzetten van een online bedrijf.

Een goed voorbeeld zijn loterijwinnaars. De meesten hebben in een hele korte tijd, veel geld verdiend waardoor ze miljonair zijn geworden. Toch raakt ongeveer 70% weer blut (bron).

Hoe kan dit?

Velen hebben niet geleerd hoe zij met geld om dienen te gaan, hoe zij geld kunnen vermeerderen als zij dit goed investeren. Ze kennen weten niet wat het verschil is tussen een ‘asset’ en een ‘liability’. (bij deze: een asset stijgt louter in waarde en levert geld op, een liability kost jou geld en daalt in waarde).

Kortom, ze hebben onvoldoende financiële kennis.

Zo lang je hier niet over beschikt, zal het verdienen van een miljoen heel lastig worden.

De vraag die zij zich af moeten stellen is: hoe ontwikkel ik deze financiële kennis?

Dan komen we uit op het investeren in jezelf.

Het is een lange intro geworden, maar als je benieuwd bent, hoe ik de vraag op Quora heb beantwoord (hoe je met €4600 zo snel mogelijk een miljoen kan verdienen), lees dan verder. Het antwoord is alledaags beantwoord met een simpele opsomming. Ik hoop hiermee geïnteresseerden dieper te raken.

Dit is exact wat ik heb geantwoord.

Hoe Verdien Je Snel Een Miljoen?

“Je vraagt je af hoe je het snelst een miljoen met €4600 kan maken. De grootste kans op succes is natuurlijk investeren.

Er zijn meerdere manieren om dit bedrag te investeren (niet allemaal verstandig):

1. Investeer in handel

Je kunt het bedrag investeren in producten om deze vervolgens weer voor meer door te verkopen. Op deze manier begin je een eigen handeltje.

Herinvesteer al je winsten om uiteindelijk hogere marges te behalen en het proces naar een miljoen te versnellen.

2. Sparen

Geld opzij leggen om te sparen.

Dit is het slechtste idee, want de huidige rente is hartstikke laag, waardoor het heel lang duurt voordat dit bedrag in 1 miljoen is veranderd.

3. Beleggen

Je kunt het investeren in aandelen. Ook hier geldt vrijwel hetzelfde als nummer 2. Het gaat een tijd duren als jouw rendement met 5–7% jaarlijks groeit.

Een snellere manier is om te gaan ‘daytraden’. Hier is een hoger risico aan verbonden, maar de winsten zullen ook hoger zijn en het het behalen van jouw einddoel ook.

Om dit zonder enige kennis te doen, is niet verstandig.

4. Investeer in jezelf

De beste manier in mijn ogen is het investeren in jezelf.

Waarom?

Als je in jezelf investeert, is het geld nooit verloren. Kennis kan niet in waarde dalen, niemand kan het van je afpakken.

Investeer het bedrag bijvoorbeeld in educatie over het verstandig omgaan met geld of leer een vaardigheid (skill) waar veel vraag naar is en veel waarde biedt.

Wat betreft de educatie, je kan hierin al investeren door een simpelweg een boek te kopen over hoe de ‘rijken’ met hun geld omgaan (zie bijvoorbeeld ‘Rich Dad, Poor Dad’), of lees blogs en bekijk Youtubevideo’s van miljonairs.

rich dad poor dad nederlands

Zij zijn immers personen die al een miljoen hebben verdiend en weten welke stappen zij hebben gezet om dit te bereiken.

Wat betreft het leren van een skill, de meeste ‘self-made’ miljonairs kunnen iets heel goed. Zij beschikken over een bepaalde vaardigheid die erg in trek is.

Laten we zeggen dat een aantal mensen op zoek is naar de hele goede pakken met een speciale vormgeving. Eén kleermaker beschikt over deze vaardigheid.

Potentiële kopers zijn bereid om €20.000 euro neer te leggen om zo een uniek pak te dragen. Deze prijs kan de kleermaker ook vragen omdat er vraag naar is en hij de enige is die dit kan maken.

50 klanten verder en hij heeft één miljoen verdiend.

Stel dat deze kleermaker om welke reden dan ook failliet gaat, kan hij heel simpel weer dit miljoen verdienen omdat hij nog steeds over alle kennis beschikt om het pak te maken.

Dit is natuurlijk een voorbeeld, maar als jij jezelf investeert door een bepaalde vaardigheid te leren waar veel vraag naar is en jij deze uitstekend beheerst, zal je zien dat het verdienen van een miljoen makkelijker is dan gedacht.

Hoe investeer je in jezelf?

Door bepaalde boeken te kopen over persoonlijke groei, financiële educatie etc.

Maar denk bijvoorbeeld ook aan het kopen van cursussen om deze aantrekkelijke vaardigheden te leren.

Wat dacht je daarnaast van seminars? Ook dit kan heel waardevol zijn.

Hoe begin je met het investeren in jezelf?

Om te beginnen is bewustwording belangrijk, vervolgens zou je artikelen op blogs kunnen lezen en Youtubevideo’s bekijken om meer over een bepaalde vaardigheid te leren.

Dit zijn allemaal gratis mogelijkheden.

Vervolgens, als je iets meer van de materie af weet, kan je beginnen met het kopen van (online) cursussen en bijwonen van seminars.

Hierdoor wordt niet alleen jouw kennis vergroot, maar ontmoet je ook gelijkgestemden. Het adagium luidt: het is makkelijker om samen een miljoen te verdienen, dan alleen.

Succes.”

Tot slot

Ik hoop dat deze persoon en anderen deze bijdrage konden waarderen. Natuurlijk kon ik nog dieper ingaan op bovengenoemde maieren, maar de kern is duidelijk wat mijn visie is op hoe je een miljoen verdient.

De beste investering die je kan maken, is altijd in jezelf.

Over het in investeren in jezelf gesproken, op moment van schrijven ontwikkel ik een online cursus over hoe je een eigen online business bouwt. Dit leg ik stap-voor-stap uit, waardoor iedereen (ook als je geen technische kennis of marketingervaring hebt, kan beginnen).

Als je op de hoogte gehouden wil worden, druk dan op de volgende link: > Houd me op de hoogte <

NB, ter transparantie: ik heb zelf (nog) geen miljoen verdiend, maar wel de adviezen van miljonairs onderzocht, waarbij structureel bovenstaande naar voren kwam.

Summary
Article Name
Hoe Verdien Je Een Miljoen? Dit Is De Beste Manier
Description
Wil jij een miljoen verdienen, lees dan dit artikel
Author
Vond Je dit een waardevol artikel? Ik waardeer het als je het met anderen deelt!

Leave a Reply

Close Menu