Over mij

Dus jij bent benieuwd wie de persoon is achter dit alles? Misschien heb je een blogartikel van me gelezen, of een Youtubevideo gezien en realiseerde je: 

Hmm… ik wil wel meer weten over deze gast. Wie is hij?

Dus begon je met wat onderzoek en hier ben je dan. Klopt het ongeveer :)?

Oké, laat me mijn verhaal vertellen.

Mijn naam is Giorgio en ik been en (internet) ondernemer. Sinds 2016 heb ik een missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om een betere versie van hunzelf te worden. 

Op dit moment bezit ik meerdere bedrijven, zowel digitaal als fysiek.

Toen ik een klein jongetje was, droomde ik er altijd van om een zakenman te worden. Zij waren altijd de coole types en beschikten over de mogelijkheid om miljoenen mensenlevens te beïnvloeden. Dat was het moment dat ik een heel imperium van succesvolle bedrijven wilde opbouwen. 

Maar…

Eerst moest ik mijn school afmaken. Formele educatie is iets waar mijn familie veel waarde aan hecht(te), wat natuurlijk te begrijpen valt. 

Het educatiesysteem leert jou naast discipline en doorzettingsvermogen, ook veel sociale vaardigheden.

Gelukkig had ik aanleg om goed te presteren op school en haalde ik ook op de universiteit goede cijfers. Zo is het me gelukt om 2 rechtenmasters aan de Universiteit van Amsterdam af te ronden, waarvan één zelfs cum laude. 

“Omdat ik het Pareto Principe (80/20) toepaste bij het studeren, had ik meer vrije tijd dan andere studenten”

Maar toen gebeurde het.

Op een avond, toen ik eigenlijk moest studeren, kwam ik op een Youtubevideo over hoe je passieve inkomsten kon genereren met een online business.

Ik was helemaal geschokt. 

Hoe was het mogelijk dat mensen geld verdienen, terwijl ze slapen?

Als een kleine jongen, hoorde je sommige mensen wel eens grappen maken over het concept: geld verdienen in je slaap. 

Maar de man in de video was bloedserieus en hij liet zelfs bewijs zien. 

Ik bekeek urenlang al zijn video’s. 

Er bestaan dus mensen die de ‘laptop lifestyle’ leven en dat fascineerde me. 

Toen wist ik het zeker. 

Ik wil dit ook en er is geen reden waarom ik dit niet kan bereiken.

Dus ik benaderde een vriend van me en vertelde hem over het starten van een affiliate webshop. Hij stemde toe en ik nam contact op met een website designer.

Helaas was de website designer niet de persoon die we zochten. We moesten hem pushen om onze website in elkaar te zetten. Een jaar later stond er nog steeds geen goede website. 

Uiteindelijk hebben we hem geloosd. Hij had een jaar van onze tijd verspild.

Ik was zo boos en gefrustreerd over het feit dat ik van hem afhankelijk was en hij niet leverde wat ik wilde. 

Dus ik kon bij de pakken neer zitten, of een andere oplossing zoeken als ik echt iets wil bereiken. 

Wat deed ik…

Ik leerde mezelf hoe ik websites moest bouwen en designen. 

Een aantal weken gingen voorbij en ik bouwde uiteindelijk mijn eigen website. 

Alle blogartikelen en video’s over geavanceerde marketingstrategieën die ik las en bekeek, wierpen eindelijk hun vruchten af. 

Ik zorgde ervoor dat mijn website goed geoptimaliseerd was om er geld mee te verdienen en zo genereerde ik dan ook mijn allereerste online euro’s. 

Ik filmde mijn reactie en heb NOG STEEDS die opname, dus ik kan dat moment altijd herbeleven en zal het gevoel wat ik had nooit vergeten. 

Ik realiseerde me dat online geld verdienen niet iets is dat je alleen in video’s ziet of in blogartikelen leest.

Lang verhaal kort.

Ik begon een aantal (online) ondernemingen als rechtenstudent en leerde zelf gigantisch veel over digital marketing. 

Toen ik bijna afstudeerde, had ik het gevoel dat ik eigenlijk geen carrière in het recht ambieerde. 

Het lukte me toch om mijn rechtenmaster ‘Strafrecht’ met cum laude af te ronden en behaalde zelfs nog een tweede master die ik tegelijkertijd volgde.

Ik vroeg mezelf af:

‘Behoor ik nu echt tot de meest intelligente personen van de universiteit?’

In mijn optiek waren er veel meer studenten die ‘slimmer’ dan ik waren, sommigen waren geniën. 

Maar ik was degene die businesstactieken en -strategieën toepaste op het educatiesysteem, dus ik studeerde ‘slimmer’.

Natuurlijk werkte ik er heel hard voor, maar ik genoot ook van mijn leven, terwijl anderen 3 boeken van 150 pagina’s per boek probeerden te onthouden om hun tentamens te halen. 

Maar goed, het leven dat voor mij was uitgestippeld (van 09.00-20.00 als een advocaat) zou me niet gelukkig maken, dus ik ging verder met het najagen van mijn dromen:

Het leven volgens mijn eigen plan leven, voor mijn familie zorgen en impact maken op miljoenen mensenleven in een positieve manier. 

Ik wil anderen inspireren door het levende bewijs te zijn van iemand die er voor ging. Werk hard, want het gebeurt niet vanzelf, maar nog belangrijker, werk slim.

Om je nu al wat waarde te geven, laat me je 3 belangrijke tips geven:

  • Neem de tijd om in jezelf te investeren. Jouw toekomst hangt ervan af. Het is een investering die je kan worden overtroffen, waar geen belasting over kan worden geheven en zelfs niet onderhevig is aan inflatie. 
  • Ontwikkel vaardigheden die handig zijn, of het nu sociale of zakelijke vaardigheden zijn. Je hebt ze beide nodig.
  • Blijf hongerig en wees altijd gretig om te leren en jezelf te verbeteren, onafhankelijk hoe succesvol je wellicht al bent.

‘Over mij’-pagina’s zijn normaal gesproken vrij kort, maar deze liep een beetje uit de hand, dus laten we hierop houden.

Ik snap dat je misschien nog wat artikelen op mijn blog wil lezen of video’s wil bekijken, dus ik houd je niet langer meer op. 

Voordat je gaat, wil ik je nog even wijzen op een GRATIS ebook over de ‘7 Bewezen Online Businessmodellen Voor Beginners’, die je direct kunt downloaden.

Lees het eens door, wellicht inspireert het je. 

Als je echt serieus bent over het starten van een online business of als je wilt dat ik je mentor, kan je een gratis 15-minuten discovery call inplannen. 

Daarnaast, als je met me in contact wilt komen, kun je me altijd een bericht via Instagram sturen (@Giorgiofae), reageer op een Youtubevideo (Giorgiofae) of meld je simpelweg aan voor mijn (gratis) online producten.

Ik geniet ervan om anderen zoveel mogelijk dingen bij te brengen en te helpen om alles uit hun potentie te halen. Zoals ik al eerder noemde, mijn grootste doel is om een positieve impact te maken op veel mensenlevens.

Laat me ook jou helpen!

Jouw vriend,

Giorgio

 

 

Close Menu