RESOURCES

De afgelopen jaren heb ik in talloze producten en software geïnvesteerd die me hebben geholpen om mijn (online) bedrijven te laten groeien. 

Ik krijg tegenwoordig veel vragen over deze producten. 

"Wat gebruik je om dit te maken, welke hosting raad je aan, welke boeken kan ik het beste lezen en welke trainingen zal ik volgen?"

Nu kan ik deze ‘go-getters’ naar deze pagina verwijzen.

Deze pagina bevat de beste zelf-ontwikkeling en online business middelen waarvan ik heb geprofiteerd en ik ben er zeker van dat het ook voor jou van waarde kan zijn.

Ik update deze pagina constant, omdat ik in mezelf blijf investeren door steeds nieuwe producten en software te gebruiken. Zorg ervoor dat je deze pagina in de gaten blijft houden!

online business & digital marketing

Siteground | Must Have

Dit is de hosting provider die ik gebruik voor de meeste websites. Het voordeel is dat de websites super snel laden en de veiligheid goed is geregeld. Voor €3,95 p/m heb je goede hosting. Daarnaast worden ze gezien als de #1 hosting provider van dit moment. 

ClickFunnels

ClickFunnels geeft je alles wat je nodig hebt om je producten en diensten te vermarkten en verkopen. Deze software stelt je in staat om gemakkelijk sales funnels (en meer) in elkaar te zetten, hetgeen je bedrijf een boost zal geven, zonder dat je over enige technische vaardigheden beschikt. (Klik hier als je geïnteresseerd bent in hoe je werkt met ClickFunnels plus €24,000 aan bonussen wilt hebben. De mini-training is wel in het Engels)

Expert Secrets - Russel Brunson

Expert Secrets is een fantastisch boek voor iedereen die een expert in zijn of haar niche wilt worden en anderen wilt helpen door deze expertise met hen te delen. (Gratis, je betaalt alleen voor de verzending)

TubeBuddy

TubeBuddy is een GRATIS extensie die is geïntegreerd met Youtube om zo je Youtube-kanaal te laten groeien. Het is een absolute must-have tool voor elke Youtube creator. 

Elementor

Elementor is een van de beste paginabouwers voor WordPress websites. Het heeft een gratis en betaalde versie. Ik gebruik zelf de betaalde versie voor meer features. Als je echt prachtige websites wilt maken, heb je Elementor Pro nodig. 

Grammarly | Must Have

Grammarly is zeker een must have tool, vooral als je moedertaal niet Engels is. Grammarly checkt automatisch of je spelling en grammatica correct is. Schrijf je veel in het Engels, dan raad ik Grammarly zeker aan. 

GetResponse | Must Have

GetResponse is een van de beste e-mail marketing providers. Het beschikt over behoorlijk wat features en opties en wordt door meer dan 400.000 bedrijven wereldwijd vertrouwd. Ben je op zoek naar een goede autoresponder? GetResponse heeft nu een 30-dagen proefperiode, zodat je het risicoloos kan uittesten. 

Boeken giorgiofae

Expert Secrets - Russel Brunsonl

Expert Secrets is een fantastisch boek voor iedereen die een expert in zijn of haar niche wilt worden en anderen wilt helpen door deze expertise met hen te delen. (Gratis, je betaalt alleen voor de verzending)

Dotcom Secrets - Russell Brunson

Dotcom Secrets is het lezen waard voor elke (online) marketeer. Hoe verkoop je meer online, welke kleine trucjes gaan een groot verschil maken, hoe haal je het maximale uit een sales funnel? Dit zijn vragen die op een eenvoudige manier worden besproken. (Gratis, je betaalt alleen voor de verzending)

Close Menu